Baba kurşun yağdırdı: 2 ölü

Olay, Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Öncel Caddesi'nde bir markette saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, market sahibi Cemal İnce (50) eşi Muteber (46) ve oğlu Muammer İnce (26) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başl

Baba kurşun yağdırdı: 2 ölü

Olay, Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Öncel Caddesi'nde bir markette saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, market sahibi Cemal İnce (50) eşi Muteber (46) ve oğlu Muammer İnce (26) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Cemal İnce, eşine kurşun yağdırmaya başladı. Olaya müdahale etmeye çalışan oğluna da mermi yağdıran baba olay yerinden kendisine ait araçla kaçtı. Silah sesleri üzerine olay yerine koşan vatandaşlar anne ve oğlunun kanlar içerisinde yatması üzerine olayı polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ordu Devlet Hastanesi'ne yakın bir yerde meydana gelen olayda, anne ve oğul hemen hastaneye götürüldü. Anne Muteber İnce, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, babasının kurşunlarına hedef olan ve ağır yaralanan Muharrem İnce, yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Olaydan sonra hemen aracıyla kaçan katil zanlısı baba ise polisin takibi sonucu yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel