Atilla Yılmaz aday mı?

İstanbul Ekomar Hastanesi Başhekimi, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi eski Başhekimi Atilla Yılmaz'dan çarpıcı açıklamalar..Belediye başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili soruya Yılmaz, aday olması konusunda Trabzon insanından çok büyük bir enerji aldığını

Atilla Yılmaz aday mı?

İstanbul Ekomar Hastanesi Başhekimi, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi eski Başhekimi Atilla Yılmaz'dan çarpıcı açıklamalar..

Belediye başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili soruya Yılmaz, aday olması konusunda Trabzon insanından çok büyük bir enerji aldığını ifade ederek, "Bana gösterilen bu ilgiye karşı duyarsız kalamıyorum. Nasip olursa neden olmasın" dedi.

Bayram tatilini geçirmek için Trabzon'a gelen Yılmaz, Trabzon'a sağlık, spor ve siyaset alanında hizmet etmekten büyük bir onur duyacağını ve bunu bir sorumluluk olarak gördüğünü kaydederek, "Trabzon'a her kulvarda hizmet etmeyi bir görev olarak biliyoruz. Bu hizmet sağlıkta, siyasette ve spor da olabilir. Hizmeti yaparken hangi görevde olduğun değil ne ürettiğin ve ortaya ne koyduğun önemlidir. Gönlümüzün bir köşesinde Trabzon'a tabiî ki siyasi kulvarda hizmet vermekte vardır. Benim Trabzon insanından aldığım mesajda bu noktada. Bu konudaki gelinen süreç bir istişare yapılmak suretiyle değerlendirilecektir. Bu kesinlikle bir ego tatmin etme olayı değildir. Karşılıklı enerji hissedildiğinde Allah'ta nasip ederse Trabzon'a hizmet etmekten mutluluk duyarım" dedi.

Trabzon'dan İstanbul'a gittikten sonra Trabzon'la ne kadar güçlü bağlarının olduğunu bir kez daha anladığını kaydeden Yılmaz, "İstanbul'a gittikten sonra Trabzon insanından telefon, mail ve yüz yüze konuşmak suretiyle çok iyi intibalar aldım. Buradan ayrılırken kimseye kırgın veya küskün değildim. 40 yıllık ömrümün 38 yılını Trabzon'da geçirdim. Benim üzerimde Trabzon'un çok büyük bir emeği var. Bu noktada büyük bir sorumluluk taşıdığıma inanıyorum. Nerede olursam olayım Trabzon adına bu sorumluluğumu taşıyorum. Allah'ın nasip ettiği her göreve hazırım. Ama olmazsa da dünyanın sonu değildir. Ben Trabzon'dan ayrıldıktan sonra aslında Trabzon'la ne kadar bağlarımın güçlü olduğunu çok daha iyi anladım. Bu güçlü bağ beni gerçekten çok heyecanlandırıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel