Artvinliler dürüst ve çalışkandır

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Başkan Gümrükçüoğlu, 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren ve yeniden başkanlığa seçilen Ahmet K

Artvinliler dürüst ve çalışkandır

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren ve yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

TRABZON ARTVİN'SİZ OLMAZ

Başkan Gümrükçüoğlu, Artvinlilerin çok çalışkan, girişimci olduklarını belirterek, "Trabzon, Artvin’siz olmaz. Artvinliler benim bu güne kadar yaşadığım hayattaki edindiğim kanaate göre çok çalışkan, girişimci ve dürüst nitelikleriyle ülkeye çok büyük katkılarının olduğudur. Üniversitelerdeki okuduğumuz olan arkadaşlarımızdan iş hayatında veya serbest meslekte bütün Artvinliler özü sözü doğru ve devamlı üreten ülkelerine katkıda bulunan insanlardır. Artvinli hemşehrilerimizin kentimizin gelişmesine ve kalkınmasına olan katkılarının bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ise, Artvinliler olarak Trabzon ile bütünleştiklerini kaydederek şunları söyledi: "Trabzon bizim ikinci memleketimiz olmuştur. Açıkçası Trabzon'u çok sevdik. Artvinliler olarak Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi noktasında olan katkılarımız bundan sonra da devam edecektir. Trabzonlu hemşehrilerimizle birlik ve kardeşlik içerisinde yaşamaktan dolayı mutluyuz."

Ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu’na, Artvin’in kültürel ve geleneksel özelliklerini yansıtan ahşap ev maketi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel