Artvin'de kızak keyfi!

Kar üstünde karakucak güreşleri gerçekleştirerek Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren köylüler, bu defa kar üstünde tahta kızak yarışması düzenlediler. Birinci olan ekibe kaybeden ekip tarafından bir koç verildiği kızak yarışı, soğuk havaya rağmen büyük bir

Artvin'de kızak keyfi!

Kar üstünde karakucak güreşleri gerçekleştirerek Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren köylüler, bu defa kar üstünde tahta kızak yarışması düzenlediler. Birinci olan ekibe kaybeden ekip tarafından bir koç verildiği kızak yarışı, soğuk havaya rağmen büyük bir çekişme içinde geçti.

Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine her yaştan katılımcının olduğu kızak yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Meşeli köylülerinin de katıldığı kızak yarışında Veliköy köyü kızak ekibi birinciliği elde etti. Yarışların ardından köylüler hep birlikte kar üstünde davul zurna eşliğinde horon oynadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler