Artvin'de kamyonet uçuruma yuvarlandı!

Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4'ü ağır 9 kişi yaralandı.Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Cevizli köyünden Köprülü köyüne iftar yemeğine giden 2 aile fertlerini taşıyan 55 DF 733 plakalı Naci Şahan'ın kullandığı açık

Artvin'de kamyonet uçuruma yuvarlandı!

Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4'ü ağır 9 kişi yaralandı.

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Cevizli köyünden Köprülü köyüne iftar yemeğine giden 2 aile fertlerini taşıyan 55 DF 733 plakalı Naci Şahan'ın kullandığı açık kasa kamyonet, Ciritdüzü Köyü Ağaşen mahallesi mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Araçta bulunanlardan Zahide Sak (80) hayatını kaybederken, aynı aileden ölen Zahide Sak'ın oğlu Mahmut Sak, Naile Sak, Abdülkadir Sak, Ömer Faruk Sak, Nisanur Sak, ve aracı kullanan Naci Şahan ile eşi Şükran Şahan ve çocukları İrem Şahan ile Emre Şahan yaralandı. Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Naile Sak, Ömer Faruk Sak, Nisanur Sak ve Emre Şahan Artvin Devlet Hastanesi'ne, Naci Şahan ile eşi Şükran Şahan da Ardahan Devlet Hastanesi'ne ambulanslarla gönderildi.

Kazada hayatını kaybeden Zahide Sak'ın kızı Nihal Akbaş "Annem kardeşim eniştem gelinlerim ve yeğenlerim iftar yemeği için benim yanıma geliyorlardı. Ben heyecanla onlara özel yemekler hazırlarken bir anda gelen telefonla gelirken yolda kaza geçirdiklerini öğrendim. Olay yerine geldiğimde annemin öldüğünü ve diğerlerinin yaralı olduğunu gördüm. Çok kötü bir durum. İftara beklerken bu durumu yaşamak çok kötü bir duygu" dedi.

Cevizli Köyünden komşuları Sait Bilen de "Olaydan kısa süre önce beraberdir. Çok neşeliydiler. Herkesle görüşüp vedalaştılar. Köprülü Köyündeki Kızları Nihal Akbaşın yanına gideceklerini söylediler. Köyden ayrıldıktan kısa bir süre sonra kaza geçirdiklerini öğrendik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler