Artvin'de Gelin Kamyonu !

Artvin ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 5 yıllık ilişkilerini evlilikle sürdürmeye karar veren İlkay Eryiğit ve Murat Özdemir çifti kendilerine en mutlu günlerine taşıyan aracı kamyon olarak seçtiler. Artvin sokaklarında kamyon ile tur atan

Artvin'de Gelin Kamyonu !

Artvin ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 5 yıllık ilişkilerini evlilikle sürdürmeye karar veren İlkay Eryiğit ve Murat Özdemir çifti kendilerine en mutlu günlerine taşıyan aracı kamyon olarak seçtiler. Artvin sokaklarında kamyon ile tur atan genç çift renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı.

Artvin’de 5 yıllık ilişkilerini evlilikle süslemeye çalışan İlkay ile Murat kendilerini düğün salonuna götürecek aracı ise binek otomobil olarak seçmediler. Asıl mesleği beton mikseri ve vinç operatörlüğü olan Murat Özdemir, hayatını birleştireceği Gazeteci İlkay Eryiğit’e güzel bir sürpriz hazırladı. Hayat arkadaşı ile hayatlarını birleştirecekleri gün gelin arabası gibi süslediği kamyon ile hayat arkadaşının evinin kapısına dayanan Murat Özdemir, hayat arkadaşını evinin kapısından kamyon ile aldı.

Gelinin evinden gelini kamyon ile çıkaran Murat Özdemir akrabaları ve arkadaşları ile birlikte gelin kamyonu eşliğinde tur atarak Artvin sokaklarında ilginç görüntülerin yaşanmasını sağladılar. Artvin sokaklarında kısa bir tur attıktan sonra düğün salonuna kamyon ile gelen çift kamyonlarını salonun önüne kadar getirdiler. Alkışlar arasında kamyondan gelini indiren Murat Özdemir yine alkışlar eşliğinde de düğün salonuna girerek hayatlarını birleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel