Artvin'de acı üstüne acı

Ferdi Altun’un kullandığı 08 AU 814 plakalı otomobil, Yusufeli-Artvin karayolunun Sebzeciler köyü mevkiinde kontrolden çıkarak, Çoruh Nehri’ne düştü.Akıntıya kapılarak kaybolan Ömer ve Celal Aslan kardeşler ile Ferda Ustabaş’ı nehir boyunca arayan ekipler

Artvin'de acı üstüne acı


Ferdi Altun’un kullandığı 08 AU 814 plakalı otomobil, Yusufeli-Artvin karayolunun Sebzeciler köyü mevkiinde kontrolden çıkarak, Çoruh Nehri’ne düştü.

Akıntıya kapılarak kaybolan Ömer ve Celal Aslan kardeşler ile Ferda Ustabaş’ı nehir boyunca arayan ekipler, Yağcılar köyü mevkiinde Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ekiplerinin çalışmaları neticesinde, Ferda Ustabaş’ın cenazesini sudan kıyıya çıkardı.

Ustabaş’ın cenazesi, ambulansla Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Arama çalışmalarını gece de sürdüren ekipler, Ferda Ustabaş’ın cenazesinin bulunduğu alanda asker olan Ömer Aslan’ın cenazesini de bularak, nehirden bot yardımıyla kıyıya çıkardı. Aslan’ın da cenazesi, ambulansla Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Öte yandan, kaybolan Celal Aslan’ın bulunması için arama ekipleri çalışmalarına, dün sabah erken saatlerden itibaren tekrar başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel