Artvin Valisi Doğanay, YGS'ye gireceklere başarı diledi

Artvin Valisi Ömer Doğanay, 12 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Artvin Valisi  Doğanay, YGS'ye gireceklere başarı diledi
Vali  Doğanay, YGS'ye girecek öğrencilere başarı diledi
 Artvin Valisi Ömer Doğanay, 12 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere başarı diledi.
 
Vali Doğanay, yayımladığı mesajında, en büyük dileklerinin öğrencilerin üniversiteyi kazanması olduğunu belirtti.
 
YGS'nin, eğitim hayatında öğrencilerin dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Doğanay, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS’de başarılı olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda hayatlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanmaları, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmeleri en büyük dileğimizdir." ifadelerini kullandı.
 
Doğanay, anne ve babalara da seslenerek, şunları kaydetti:
 
"Sizlerden çocuklarınıza her konuda destek olmanızı bekliyor, hiçbir sınav ve alınacak sonucun, çocuklarınızın gözünüzdeki ve gönlünüzdeki yerini değiştirmeyeceğine inanıyorum. Sizlerin de en az çocuklarınız kadar heyecan ve kaygı içinde olduğunuzu biliyorum. Sonuç ne olursa olsun çocuklarınızı daima seviniz ve onları zenginlik ve onur kaynağı olarak görünüz. Çocuklarınızı hiçbir zaman başkalarıyla kıyaslamayın. Çocuğunuzun sınav öncesi dönemde en önemli gereksinimleri; huzurlu, sakin, mutlu bir ortam, sevgi, destek, güven ve cesarettir."
 
Artvin’de 5 bin 439 adayın YGS sınavına gireceğini aktaran Doğanay, "Artvin Valiliği olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize YGS’de kolaylık ve başarılar diliyor, onları yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak için büyük emek harcayan tüm öğretmenlerimize, anne ve babalara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Doğanay, YGS sınavının Artvin'de 22 binada, 283 salonda yapılacağını kaydederek, 710 kişinin de sınavda görev yapacağını kaydetti.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel