Artvin'e dev sanayi yatırımı

Artvin'in yıllardır eksikliğini duyduğu yatırım sonunda geliyor.

Artvin'e dev sanayi yatırımı
Haber 61 / Özel Haber - Haber: Soner Doksanbir - Türkiye'nin neredeyse her şehrinde bulunup da Artvin'de bugüne kadar kurulamayan Organize Sanayi Bölgesi sonunda inşa edilecek. 

Haber 61'in edindiği bilgiye göre, coğrafyası zor olan Artvin'de bugüne kadar çeşitli nedenlerle Organize Sanayi Bölgesi kurulamamıştı. Artvin'in Arhavi ilçesinde kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi'nin ilk adımları atıldı. Artvin Valisi Ömer Doğanay'ın özel hassasiyet gösterdiği ve bizzat takip ettiği Organize Sanayi Bölgesi projesinin yazışmaları başladı. Arhavi'de kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi, Artvin'in sanayi kalkınmasında büyük bir hamle olacak. 


Artvin Valisi Ömer Doğanay'ın bizzat ilgilendiği Arhavi'de kurulacak Organize Sanayi Bölgesi'nin yazışmaları anına Haber61 tanık oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel