Artvin'de ilginç kurtulma anı!

Artvin'de parası ve cep telefonu gasp edildikten sonra elleri ve ayakları bağlanarak başına çuval geçirilen kişi, yaklaşık 12 saat sonra cebindeki ikinci telefonla ulaştığı jandarma ekiplerince kurtarıldı.Rize'nin Ardeşen ilçesinde oturan Hamit N. (43), A

Artvin'de ilginç kurtulma anı!

Artvin'de parası ve cep telefonu gasp edildikten sonra elleri ve ayakları bağlanarak başına çuval geçirilen kişi, yaklaşık 12 saat sonra cebindeki ikinci telefonla ulaştığı jandarma ekiplerince kurtarıldı.

Rize'nin Ardeşen ilçesinde oturan Hamit N. (43), Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Demirciler köyündeki evine geldi.

Köydeki eve dün saat 17.00 sıralarında gelen iki kişi, tabancayla birkaç el ateş ettikten sonra Hamit N'nin 4 bin YTL parası ile cep telefonunu gasp etti. Ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra Hamit N'nin başına çuval geçiren bu kişiler daha sonra kaçtı

Havasızlık ve soğuk nedeniyle zor anlar geçiren Hamit N, bağırmasına rağmen kimseye sesini duyuramayınca sabah saatlerine kadar bu şekilde kaldı.

Cebinde, saldırganların fark etmediği ikinci bir cep telefonu olan Hamit N, bağlı olan ellerini bir miktar gevşettikten sonra bu telefonla jandarmayı aramayı başardı.

Çağrı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, saat 04.30 sıralarında köye ulaşarak, Hamit N'yi kurtardı.

Soğuktan donmak üzere olduğu belirtilen Hamit N, jandarma ekiplerince kaldırıldığı Borçka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede, 3 boş kovan buldular.

Yetkililer, olayın alacak meselesinden kaynaklandığını, Hamit N'nin verdiği bilgiler doğrultusunda soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel