Araklı'dan 170 bin Euro'luk araç hamlesi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede sorunları gideribilmek ve en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, "Bugün burada toplanmamızın güzel bir sebebi var. Belediye hizmetlerinin kalit

Araklı'dan 170 bin Euro'luk araç hamlesi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede sorunları gideribilmek ve en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, "Bugün burada toplanmamızın güzel bir sebebi var. Belediye hizmetlerinin kalitesini artırmak için kendi imkanlarımızla 170 bin Euro değerinde aracı bünyemize kattık. Aracımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin" dedi.

Çebi, konuşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürü Ergün Kızılboğa, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ve  belediye meclis üyeleriyle birlikte araç üzerinde bulunan kurdeleyi kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel