Araklı'da Belediyesi'nden giysi yardımı

Araklı Belediyesince maddi durumu iyi olmayan kişilere giysi yardımı yapıldı.Belediye Başkanı Recep Çebi, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu ve yönetim kurulu üyeleri ile Araklı Belediyesince yaptırılan Bayanlar Sosyal Tesisler'inde ihtiyaçlı kişilere

Araklı'da Belediyesi'nden giysi yardımı

Araklı Belediyesince maddi durumu iyi olmayan kişilere giysi yardımı yapıldı.

Belediye Başkanı Recep Çebi, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu ve yönetim kurulu üyeleri ile Araklı Belediyesince yaptırılan Bayanlar Sosyal Tesisler'inde ihtiyaçlı kişilere giysi yardımı yaptı.

Çebi, Trabzon'un ikinci büyük ilçesi olan Araklı'da her alanda hizmet vermek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "İş adamlarımızın, hayırseverlerimizinde ilçemizdeki ihtiyaçlı ailelere destekleri oluyor. Biz bu yardımlara elimizden geldiği kadar bir şeyler daha ekleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel