Araç sürücülerine yol uyarısı

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Araç sürücülerine yol uyarısı

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında  üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyol, Adapazarı-İzmit yönünde 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. 

TAG Otoyolu'nun Düziçi-Osmaniye kavşakları 1-5'inci kilometrelerinde üstyapı çalışması yapılacak. Bu nedenle otoyolun Gaziantep-Adana istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma Adana-Gaziantep istikametinde sol taşımadan kontrollü izin verilecek. 

Bartın-Karabük il sınırıyla Safranbolu araç yolunun 27-40'ıncı kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir tarafından iki yönlü sağlanacak.

Keşan-Tekirdağ yolunun 14-30'uncu kilometrelerinde üstyapı çalışmaları yürütüleceği için ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek. 

Malatya-Elazığ yolu üzerinde üniversite köprülü kavşağı çalışmaları yapılacak. Bu kesimde ulaşıma kontrollü izin verilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler