Araç sürücüleri bu yollara dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Araç sürücüleri bu yollara dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresindeki (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. 

Denizli-Acıpayam devlet yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yoldan gerçekleştiriliyor. 

Afyonkarahisar-Gazlıgöl-Eskişehir yolunun 0-36. kilometrelerindeki üstyapı ve bölünmüş yol çalışmaları yürütülüyor. Bu kesimlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 16-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Kırıkkale-Kalecik istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşıma Kalecik-Kırıkkale istikametinden iki yönlü izin veriliyor. 

Yalova-İzmit devlet yolunun Sanayi Köprülü Kavşağı'nda yapılacak çalışmalar nedeniyle ana yol trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel