Antrenörler yetenek avında

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörleri Nihat Bilir ve Tarık Demirci, boks branşının tanıtımı ve yetenek tespiti için Fatih Ortaokulu’nu ziyaret etti.Okulun bahçesinde toplanan öğrencilere boks sporunu ve amacını anlatan antrenörler sonr

Antrenörler yetenek avında

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörleri Nihat Bilir ve Tarık Demirci, boks branşının tanıtımı ve yetenek tespiti için Fatih Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Okulun bahçesinde toplanan öğrencilere boks sporunu ve amacını anlatan antrenörler sonrasında boks yapmak isteyen sporcuların isimlerini ve iletişim numaralarını aldılar. Boks ile ilgili formların da dağıtıldığı öğrenciler diğer branşlarda da antrenörlerin okullarını ziyaret etmelerini istediler.

Antrenörler Nihat Bilir ve Tarık Demirci hem boksu tanıtmak hem de yetenekli öğrenciler tespit etmek için okula geldiklerini belirterek, “Bu sayede Samsun'umuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilecek aday sporcular tespit ediyoruz. Bugün Fatih Ortaokulu’ndayız. Zaman zaman farklı okullara da ziyaretlerimiz olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel