Ameliyattan çıktı ameliyat masasına yattı

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, gün boyu hastalarına poliklinik hizmetini verip ameliyatlarını bitirdikten sonra bu defa kendisi ön çapraz bağ ameliyatı için ameliyat masasına yattı. Başhekim Çelik ”Dün öğleye ka

Ameliyattan çıktı ameliyat masasına yattı

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, gün boyu hastalarına poliklinik hizmetini verip ameliyatlarını bitirdikten sonra bu defa kendisi ön çapraz bağ ameliyatı için ameliyat masasına yattı. Başhekim Çelik ”Dün öğleye kadar poliklinik hastalarımı muayene ettim, öğleden sonra vakalarımı ameliyata aldım. Gün sonuna doğru bir ameliyathaneden çıktım, öbür ameliyathaneye girdim ama bu defa ameliyat masasına ben yattım” dedi.
Başhekim Çelik operasyonu başarı ile gerçekleştiren Op. Dr. Hakan Çelik’e, hastane çalışanlarına, kendisini ziyarete gelen ve arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarına teşekkür etti.

Operasyonu gerçekleştiren Özel İmperial Hastanesi ortopedi uzmanı Op. Dr. Hakan Çelik, “Başhekim Op. Dr. Ömer Fatih Çelik’e artroskopik ön çapraz bağ tamiri operasyonu gerçekleştirdik. Ameliyat son derece başarılı geçti. Başhekim bir gün hastanede kaldıktan sonra ertesi gün taburcu edilecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel