"Alo polis sevgililerim beni tehdit ediyor "

 Trabzon’da hafta sonu 155 telefonuna sevgilimden şiddet görüyorum ihbarında  artış olduğu gözlemlendi.Cumartesi ve Pazar günü yaklaşık 4 ayrı ihbar alan Trabzon polis ekipleri sevgilileri sakinleştirmekte güçlük çektiği gözlemlendi.Kadın kendinden küçük

"Alo polis sevgililerim beni tehdit ediyor "

 

Trabzon’da hafta sonu 155 telefonuna sevgilimden şiddet görüyorum ihbarında  artış olduğu gözlemlendi.

Cumartesi ve Pazar günü yaklaşık 4 ayrı ihbar alan Trabzon polis ekipleri sevgilileri sakinleştirmekte güçlük çektiği gözlemlendi.

Kadın kendinden küçük sevgilisini dövdü  

İlk ihbar Çarşı Mahallesinden geldi. 30 yaşındaki M.S isimli genç kadın kendinde 10 yaş küçük S.A ile birlikte 1,5 yıl gönül ilişkisi  yaşadı. S.A sonrasında durumu ailesine bildirdi. S.A’nın ailesi durumu  kabullenmeyince durumu M.S’ye bildirdi. M.S’ye S.A, “ ailem sen benden büyük olduğun için kabullenmiyor. Birde 10 yaşında çocuğun var bu yüzden ayrılmamız daha doğru olacak.”dedi.

Bu sözleri duyması üzerine çılgına dönen genç kadın S.A’nın yaşadığı ikamete giderek S.A’yı darp etti. Kafasına ve vücudunun belirli bölümlerinden darp olan S.A kendine 10 yaş büyük kadından şikayetçi olmadı.

22’lik sevgililerin ayrılık kavgası

İkinci ihbar yine çarşı mahallesinde geldi. S.E (22) isimli genç kız dört yıl önce ayrıldığı eski sevgilisinde tehdit aldığı nedeni ile polis ekiplerinde yardım istedi. S.E’nin eski sevgilisi kendisi ile yaşıt S.Ş’nin sürekli kendini telefon ile arayarak tehdit ettiği ve eninde sonunda benim olacaksın sözlerinde korktuğu için şikayetçi oldu.

Sen misin başka kadına aşk mesajı yazan

Üçüncü ihbar ise Hızırbey Mahallesinden geldi. Bir süredir evli olan E.E ile N.E arasında başka kadın kavgası çıktı. E.E isimli genç kadın eve geldiğinde eşinin telefonunda başka kadına aşk mesajı adıllığını fark etti.

Mesajları gören genç kadın eşi olan N.E’ye “ bu kim neden buna mesaj atıyorsun.”söyledi. genç koca bu sözler üzerine sinirlenerek genç kadını darp etti. Komşular tarafından  genç kadının darp olduğu polis ekiplerine bildirildi.

Kızımdan ayrıldı beni bırakmıyor

Dördüncü ihbar ise Üniversite mahallesinden geldi. B.G (50) isimli kadın kızı ile gönül ilişkisi olan D.G’den  (23) şikayetçi oldu. D.G, “Kızım ile belirli bir süre ilişkisi olan D.G kızım istememesine rağmen yaşamış olduğumuz eve sürekli gelerek bizi rahatsız ediyor.”söyleyerek şikayetçi oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler