"Alo kocanı vurdum"

Avcı, “O gece evimin camı kırıldı. Daha önce tecavüze uğradığım için korktum ve karanlıkta görmediğim kişiye doğru iki el ateş ettim. Böyle olmasını istemezdim” dedi. Öldürülen 30 yaşındaki Mustafa Şen'in eşi 38 yaşındaki Serhat Şen ise, “Olaydan sonra sa

"Alo kocanı vurdum"

Avcı, “O gece evimin camı kırıldı. Daha önce tecavüze uğradığım için korktum ve karanlıkta görmediğim kişiye doğru iki el ateş ettim. Böyle olmasını istemezdim” dedi. Öldürülen 30 yaşındaki Mustafa Şen'in eşi 38 yaşındaki Serhat Şen ise, “Olaydan sonra sanık İncilay Avcı beni aradı ve 'kocanı vurdum' dedi” iddiasında bulundu.

Giresun'un Kale Mahallesi'nde 19 Nisan 2008'de meydana gelen olay şöyle gelişti: Restoran ve gece kulüplerinde garsonluk yapan İncilay Avcı, gece geç saatlerde evinin kapısının vurulması ve pencere camının taşlanarak kırılması üzerine, ruhsatsız silahıyla karanlığa doğru iki el ateş etti. Silah sesini duyan komşularının çağırdığı polisin yaptığı inceleme sonucunda, İncilay Avcı'nın eski sevgilisi evli ve 3 çocuk babası Mustafa Şen, evin önünde kafasından tek kurşunla vurulmuş olarak bulundu. Polise teslim olan İncilay Avcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet zanlısı İncilay Avcı, Giresun Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Türk Ceza Kanunu'nun 81/1'inci maddesi gereği 'kasten adam öldürmek' suçuyla yargılanan tutuklu sanık İncilay Avcı'nın hazır bulunduğu duruşmaya ayrıca öldürülen Mustafa Şen'in eşi üç çocuk annesi Serhat Şen, tanıklar ve avukatlar katıldı.

İncilay Avcı, mahkemedeki ifadesinde, “Mustafa Şen ile Keşap İlçesinde bulunan bir restoranda çalışırken tanıştık. Kısa süreli bir ilişki yaşadık. Bir süre sonra bana evlenme teklif etti ancak evli olduğunu öğrenince kendisinden ayrıldım. Ama Mustafa bunu kabul etmedi ve beni her gittiğim yerde bularak tehdit etti. Polis arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu kullanıyordu. Bu nedenle beni tehdit ettiğinde de polise gidip şikayetçi olmaktan korktum. Evimi değiştirdim bu kez de tehditlerini telefon ederek sürdürdü. Önceki evliliğimden olan kızıma da cinsel içerikli mesajlar çekmeye başlayınca telefon numaralarımızı değiştirdik” dedi. İncilay Avcı, olay gününü anlatırken de şu ifadeleri kullandı:

RASTGELE ATEŞ ETTİM

“İş çıkışı patronum beni eve bıraktı. Yatmak için hazırlık yaparken kapıya hızla vurulmaya başlandı. Korktum ve hem patronumu hem de polisi arayarak durumu anlattım. Ancak aradan fazla zaman geçmeden penceremin camı kırıldı. Daha önce çalıştığım Alanya'da tecavüze uğradığımdan kendimi korumak için tabanca almıştım. Kapının önüne çıkarak görmediğim kişiye iki el ateş ettim. Daha sonra polis gelene kadar evden çıkmadım. Ateş ettiğim kişinin kim olduğunu bilmiyordum ve rastgele ateş ettim. Tecavüze uğradığım için korktum ve böyle davrandım. Üzgünüm, böyle olmasını istemezdim. Pişmanım.”

BENİ ARAYIP KOCANI VURDUM DEDİ

Sanık İncilay Avcı'dan davacı olan Mustafa Şen'in eşi Serhat Şen ise, sanıkla kocasının ilişkisinin 3 ay sürdüğünü ve ev tuttuklarını bildiğini anlatarak, “Bu süre içinde otel odalarında çekilmiş fotoğrafları ve kamera kayıtları var. Sanık beni de arayarak aradan çekilmemi istedi. Olay günü Nuray isimli kadın eşimi arayarak, 'İncilay seni kandırdı, evde başkasıyla ilişkiye giriyor' dedi. Eşim evden sinirli bir şekilde çıktı. Olaydan sonra ise sanık İncilay Avcı beni aradı ve 'kocanı vurdum' dedi. Sanıktan şikayetçiyim” dedi.

Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi ve avukatların keşif talebinin yerine getirilmesi için 15 Ocak 2009'a ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler