Alman TV'sinin burun merakı

Alman ZDF Televizyonu Trabzon'a gelerek Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yapılan burun estetiği konusunda Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Bölüm Sorumlusu Opr. Dr. Mustafa Çapar ile röportaj yaptı. Dr. Çapar'dan bölgede sıkça yaşanan

Alman TV'sinin burun merakı
Alman ZDF Televizyonu Trabzon'a gelerek Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yapılan burun estetiği konusunda Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Bölüm Sorumlusu Opr. Dr. Mustafa Çapar ile röportaj yaptı.

Dr. Çapar'dan bölgede sıkça yaşanan burun estetiği konusunda bilgi alan ZDF Televizyonu, konuyla ilgili olarak hastalarla da röportaj yaptı. Dr. Çapar, iki hastaya yaptığı burun operasyonunu da kayıtlarına alan ZDF Televizyonu daha sonra Trabzon'dan ayrıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dr. Çapar, "Seçkin bir yayın kuruluşunun Trabzon'da çekimler yapması, Avrupa'da Trabzon'un tanıtımı açısından oldukça önemli. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yalnızca bölgeye değil bölge ülkelere de hizmet verebilecek kapasiteye eriştiğinin bilinmesi açısından oldukça yararlı olmuştur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler