Akyazı Projesi'ni fırtına aldı

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Akyazı Projesi’nin gerçekleştirileceği dolgu alanı büyük zarar gördü.Yapımına bir süre önce başlanan ve sondaj çalışmalarının ardından dolgu işlemine geçilen ancak geçtiğimiz aylarda Mi

Akyazı Projesi'ni fırtına aldı

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Akyazı Projesi’nin gerçekleştirileceği dolgu alanı büyük zarar gördü.

Yapımına bir süre önce başlanan ve sondaj çalışmalarının ardından dolgu işlemine geçilen ancak geçtiğimiz aylarda Mimarlar Odası’nın şikayetiyle durdurulan dolgu işlemleri için Danıştay durdurma kararını reddetmiş ve dolgu çalışmaları tekrar başlamıştı. Ancak dolgu işlemlerini bu kez de Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü etkili olan fırtına durdurdu. Şiddetli fırtına ve dalgalar nedeniyle dolgu alanının özellikle doğu bölümünün büyük kısmı deniz sularının altında kalırken, zararın 4-5 milyon lira civarında olduğu iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel