AKP'li Yusuf Yazıcı'nın acı günü

Yaklaşık 15 gündür Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören ve dün akşam hayatını kaybeden Şakire Özörsel (80) için İskenderpaşa Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Özörsel'in

AKP'li Yusuf Yazıcı'nın acı günü

Yaklaşık 15 gündür Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören ve dün akşam hayatını kaybeden Şakire Özörsel (80) için İskenderpaşa Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Özörsel'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şakire Özörsel'in cenazesi kılınan namazın ardından Bostancı mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'den Trabzon Belediye Meclisi Üyeliğine aday olan Yusuf Yazıcı'nın cenazede hayli üzgün olduğu dikkat çekerken, kendisini partili arkadaşları acı gününde yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel