Akçaabat'ta protokol yapıldı

Akçaabat Belediye Başkanlığı ile Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı arasında mahallelere dolmuş konulması konusunda ön protokol yapıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Akçaabat-Tr

Akçaabat'ta protokol yapıldı

Akçaabat Belediye Başkanlığı ile Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı arasında mahallelere dolmuş konulması konusunda ön protokol yapıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim tarafından imza altına alınan ön protokole göre, Akçaabat'ın iç mahallelerine toplu taşıma ile yolcu taşımacılığı başlatılması kararlaştırıldı.
Toplu taşıma ile Akçaabat merkezden hareket edecek olan dolmuşlar, Sarıtaş Toki-Yaylacık-Zorosa-Yaylacık-Kayalar-Osmanbaba-Dürbinar-Abeda-Sarıtaş-Orta mahalle-Çolaklı-Nefsipulathane Mahalleleri arasındaki güzergahlarını takip ederek, tekrar şehir merkezine dönecek.
Türkmen, Akçaabat'ın her geçen gün büyüdüğünü üst mahallere dolmuş koyulmasının artık zorunlu hale geldiğini belirterek, ''Akçaabat artık orta büyüklükte bir şehir haline gelmiştir. Mahallelere ulaşımda insanlarımız zorluklar yaşadıklarını biliyoruz. Buralara ulaşımı sağlayacak araçlar koymak ihtiyaç haline geldi. Bu konuda vatandaşlarımızın da taleplerini dikkate alarak bu bölgelere minibüsler koymak için gerekli anlaşmayı yaptık'' dedi.
Türkmen, 6 Ekim'de dolmuş seferlerinin başlayacağını, dolmuş ücretlerinin en yakın mesafede 0.75 YTL ile 1.25 YTL arasında değiştiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel