Akçaabat'ta büyük tehlike

Trabzon'un Akçaabat İlçesinde bir gaz dolum merkezinde 20 tona yakın gaz sızıntısı olduğu anlaşıldı. Olay yerinde Jandarma ve Emniyet yoğun güvenlik önlemi aldı. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan bir gaz dolum tesisinde yaşanan sızıntı korku dolu daki

Akçaabat'ta büyük tehlike

Trabzon'un Akçaabat İlçesinde bir gaz dolum merkezinde 20 tona yakın gaz sızıntısı olduğu anlaşıldı. Olay yerinde Jandarma ve Emniyet yoğun güvenlik önlemi aldı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan bir gaz dolum tesisinde yaşanan sızıntı korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

 

Edinilen bilgilere göre bugün öğleden sonra yaşanan olay da, araçtan depoya gaz aktarımı sırasında bir gaz sıkıntısı yaşandı.

 

Hemen itfaiye ve diğer yetililere haber verildi. Sızıntının ardından polis ve jandarma olay yerinde geniş çaplı önlem aldı. Patlama yaşanması endişesiyle çok dikkatli çalışan uzmanlar, sızıntının patlama tehlikesinin bulunmadığını belirtirken olay yerinde hayat yavaş yavaş normale döndü.

 

Patlama olmaması büyük bir faciayı önlerken, vatandaşlar, “Allah böyle acıları yaşatmasın. Uzmanlar inceledi ve sorun olmadığını söylediler. Bir patlama olsaydı çok büyük bir acı yaşanırdı” dediler.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel