Akçaabat tek yürek oldu

Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ermenilerden özür dileme kampanyasına kınama kapsamında yapılan sergide sözde soykırımın gerçekdışı olduğun vurgulandı. Sergiye MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı

Akçaabat tek yürek oldu
Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ermenilerden özür dileme kampanyasına kınama kapsamında yapılan sergide sözde soykırımın gerçekdışı olduğun vurgulandı.

Sergiye MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Tolgay Sivrikaya, Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Yıldıray Burnaz, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Burnaz, Ermenilerin bahsettiği sözde soykırımın sadece bir iddiadan ibaret olduğunu ve bunun kesinlikle doğru olmadığını belirtti.

Milletvekili Yunusoğlu, “Ermeni vatandaşlarının çoluk-çocuk yaşlı demeden katliamın sergilendiği sanki Türk milleti tarafından görmez gibi gösterildi. Batılı emperyalist direktiflerinde Ruslar Ermenileri kullanmak ve Güneydoğu'ya zorunlu göndermek için mücadele vermektedir. TBMM'de aynı kararlar alındı. Bugün ülkemizi bölmeye mevcut hükümet göz yummaktadır.” dedi.

Özgür ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel