Akçaabat kaymakamına ziyaret

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu ile muhtarlarının makamında kabul etti.     Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden Trabzon'daki Akçaabat Kaymakamlığı'na atanan Abdul Rauf Ulusoy, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu

Akçaabat kaymakamına ziyaret

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu ile muhtarlarının makamında kabul etti.     

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden Trabzon'daki Akçaabat Kaymakamlığı'na atanan Abdul Rauf Ulusoy, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu ile Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve beraberindeki muhtarları kabul etti.     

Ulusoy, ziyaretteki konuşmasında, muhtarların kaymakamlıkça yapılacak çalışmaların içinde olmalarını isteyerek, ''Köy ve mahalle sorunlarını muhtarlarımızla birlikte halledeceğiz. Sizlerden büyük destek görmek istiyoruz. Muhtarlarımız ile köy ve mahallelerimize ihtiyaç duyulan hizmetleri götüreceğiz'' dedi.     

Gedikli de Ulusoy'a yeni görevinde başarılar diledi.     

Binbaşı Uslu, Gedikli ve muhtarlar daha sonra kaymakamlıktan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler