Akçaabat 600 aileye yardım etti

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, her Ramazan ayında olduğu gibi, bu yıl da ilçede ihtiyaç sahibi 600 aileye hazırlanan gıda paketlerini dağıttıklarını belirtti. İlçede sosyal dengeleri korumak için ellerinden ge

Akçaabat 600 aileye yardım etti

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, her Ramazan ayında olduğu gibi, bu yıl da ilçede ihtiyaç sahibi 600 aileye hazırlanan gıda paketlerini dağıttıklarını belirtti.

İlçede sosyal dengeleri korumak için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını duyuran Bektaşoğlu, ''Yılda iki kez giyecek kampanyası düzenliyoruz. Evlerde ihtiyaç fazlası her türlü giyim eşyalarını Atatürk Parkı'nda bulunan Turizm Danışma Bürosunda toplayarak, ihtiyacı olan ailelerin almalarını sağlıyoruz.'' dedi.

Bektaşoğlu, bu sayede birçok ailenin evlerde ihtiyaç fazlası giyecek ve okul eşyası gibi malzemelerini ihtiyaçlı ailelere verdiklerini anlatarak, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel