AK Parti’den Moloz çıkartması

Moloz mevkiindeki araba pazarını gezen ve vatandaşlardan destek isteyen Gümrükçüoğlu, daha sonra Aksular Otel'de İşitme Engelliler Derneği üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Tek tek bütün konuklarla görüşen Gümrükçüoğlu'na AK Parti Trabzon Milletvekili Cevde

AK Parti’den Moloz çıkartması
Moloz mevkiindeki araba pazarını gezen ve vatandaşlardan destek isteyen Gümrükçüoğlu, daha sonra Aksular Otel'de İşitme Engelliler Derneği üyeleri ile kahvaltıda buluştu.


Tek tek bütün konuklarla görüşen Gümrükçüoğlu'na AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl eşlik etti. Kahvaltı sonrasında ilk olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl bir konuşma yaparak hükümetleri döneminde özellikle özürlülere ve engellilere yönelik yaptıkları çalışmaları hatırlattı. “Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” diyen Erdöl “Devletimiz bizim hükümetimiz dönemine kadar engelli vatandaşlarımıza gerektiği kadar sahip çıkamadı. Engellilere yönelik olarak bizim hükümetimizin yaptıkları için ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise engelli vatandaşların iyi bir hayat sürmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, Trabzon'u AK belediyecilik ile buluşturmak için yola çıktıklarını ifade ederek engelli vatandaşların her türlü talebini emir telakki edeceklerini kaydetti. Engelli vatandaşlara konuşmalar bir işitme engelliler uzmanı tarafından çevrilirken, engelli vatandaşlarda Gümrükçüoğlu'ndan bir dernek binası talebinde bulundu. Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kendilerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile görüşerek uygun bir yer tahsis edilebileceğini veya belediye başkanlığını seçilmesi halinde belediyenin imkanlarını kullanarak kendilerine bir yer temin etmeye çalışacağını belirtti. Engelli vatandaşlar alkışlarını ve mutluluklarını ellerini havaya kaldırarak gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler