Aile hekimi darp edildi

Trabzon’un Akçaabat ilçesi yaylacık Mahallesinde iki gün önce meydana gelen olayda görev yaptığı sağlık ocağına elinde bir kağıtla gelen A.T isimli bir vatandaş aile hekimi Y.A’ya bu ilaçı bana yaz diye diretmeye başladı. Bu ilacı yazamayacağını söyleyen

Aile hekimi darp edildi
Trabzon’un Akçaabat ilçesi yaylacık Mahallesinde iki gün önce meydana gelen olayda görev yaptığı sağlık ocağına elinde bir kağıtla gelen A.T isimli bir vatandaş aile hekimi Y.A’ya bu ilaçı bana yaz diye diretmeye başladı. Bu ilacı yazamayacağını söyleyen aile hekimi doktor Y.A’yı hakaret etmeye ve boğazına sıkarak tehdit etmeye başlayan A.T’den şikayetçi oldu. 
 
Akçabaat İlçe Polis merkezine giderek A.T’den şikayetçi olan doktor Y.A, ‘Aile hekimi olarak görev yapıyorum. Şüpheli A.T isimli şahıs elinde bulunan bir kağıtla gelerek kendisine hitaben bu ilaçları yaz diye diretti. kendisinin de tanı koymadan bu ilaçları yazamam dedim. Şüpheli kendisine hakaret etmeye başlayarak iteklemeye, ardından da  boğazımı sıkarak senin boğazını koparacağım diye tehdit etti.
 
Davacı ve şikayetçiyim’ dedi. Göz altına alınan A.T verdiği ifadesinde ise, hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu ve suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel