Ahmet Çubukçu İmperial'de

Kurucu ortağı olduğu Özel İmperial Hastanesi'nde işbaşı yapan Dr. Çubukçu, hastalarına bundan sonra İmperial Hastanesi'nde hizmet vereceğini belirterek, hastanenin başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel İmp

Ahmet Çubukçu İmperial'de
Kurucu ortağı olduğu Özel İmperial Hastanesi'nde işbaşı yapan Dr. Çubukçu, hastalarına bundan sonra İmperial Hastanesi'nde hizmet vereceğini belirterek, hastanenin başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Dr. İrfan Coşkun ise Opr. Dr. Ahmet Çubukçu'nun göreve başlamasıyla birlikte önemli bir eksiği giderdiklerini belirterek “Hastane olarak gerek donanım gerekse personel kalitesini her geçen gün daha ileriye götürmeye çalışıyoruz.

Bunun yanında hastanemizde olmayan branşları da güçlü isimlerle açmaya devam ediyoruz. Bölgemizde beyin, sinir ve omurilik cerrahisi uzmanlık alanında artık bir marka olmuş Opr. Dr. Ahmet Çubukçu'nun da aramıza katılması hastanemizin gücüne güç katacaktır. Kendisine ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel