Ağaoğlu akrabalarını misafir etti

Ağaoğlu, hemşerilerini 11 yıldan bu yana Uludağ'daki Oteli'nde ağırladığını belirterek, "Trabzon'a, Of'a gidip gelemiyorum, ama akrabalarımı burada toplayıp, onlarla senede 3 gün birlikte oluyorum" dedi. Ağaoğlu'nun daveti üzerine hafta sonu tatilini geçi

Ağaoğlu akrabalarını misafir etti

Ağaoğlu, hemşerilerini 11 yıldan bu yana Uludağ'daki Oteli'nde ağırladığını belirterek, "Trabzon'a, Of'a gidip gelemiyorum, ama akrabalarımı burada toplayıp, onlarla senede 3 gün birlikte oluyorum" dedi.

Ağaoğlu'nun daveti üzerine hafta sonu tatilini geçirmek üzere birçok şehirden otobüslerle ya da kendi araçlarıyla gelerek dün akşam 'Ağaoğlu My Resort'e yerleşen 900 Trabzonlu, kendisine ait helikopterle otele gelen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile hasret giderdi.
Ağaoğlu, 11 yıldan bu yana yakınlarını otelinde ağırladığını ve bu organizasyonu geleneksel hale getirdiğini ifade ederek, "Uludağ'da sezon bu ay açılacak. Biz de sezon öncesi otele bazı yatırımlar yaptık. Bu buluşma aynı zamanda bizim için sezona hazırlık oldu. Otelin yeni halinin açılışını akrabalarımla yapmak istedim" diye konuştu.
Kökünden kopan toplumların yaşama şansı olmadığına inandığını vurgulayan Ağaoğlu, Karadeniz kökenli bir ailenin çocuğu olduğunu anlatarak şunları söyledi: "İstanbul'da doğdum. Ama özümden hiç kopmadım. Trabzon'a, Of'a gidip- gelemiyorum. Ama akrabalarımı burada toplayıp, onlarla senede 3 gün birlikte oluyorum. Tanışmayanları tanıştırıp, kavgalı olanları barıştırmak gibi sosyal faaliyet düzenliyoruz. Ben eğitim gönüllüsü insanım. Akrabalarımdan okuyan çocuklara burs verip masraflarını karşılıyorum."
Akrabaları ile 3 gün 3 gece horon tepip, eğleneceklerini dile getiren Ali Ağaoğlu, "Otelimiz yaklaşık 900 kişilik. Şu anda dolmuş durumda. Tamamımızı almıyor. Bunun için her sene değişimli olarak yakınlarımı davet ediyoruz" diye konuştu.
Trabzonlular'ın buluştuğu Ağaoğlu My Resort Otel'de organizasyon süresince Karadeniz müziği yapan Hülya Polat ve Volkan Konak da konser verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel