400 müdür KTÜ'de buluştu

Türkiye genelinde tüm üniversitelerin 400 civarında yüksekokulunun müdürlerinin katılacağı ve 3 gün devam edecek olan etkinlik için tüm hazırlıklar tamamlandı. 4. ULUSAL Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısı bugün KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merk

400 müdür KTÜ'de buluştu
Türkiye genelinde tüm üniversitelerin 400 civarında yüksekokulunun müdürlerinin katılacağı ve 3 gün devam edecek olan etkinlik için tüm hazırlıklar tamamlandı.

4. ULUSAL Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısı bugün KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlıyor. Türkiye genelinde tüm üniversitelerin 400 civarında yüksekokulunun müdürlerinin katılacağı ve 3 gün devam edecek olan etkinlik için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen, “Bazılarının eşleriyle katıldığı ve 600'ü aşkın konuğu Trabzon'da ağırlamaktan onur duyacağız. Trabzon'un kongreler merkezi statüsüne destek vermiş olacağız” dedi.

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın da katılmasının beklendiği toplantı sonunda Vali Nuri Okutan yüksekokul müdürlerine NOVOTEL'de bir kokteyl verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel