4 adet el yapımı silah ele geçti

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kürtün ilçesi Sarıbaba köyü yol ayırımında yapılan yol emniyet ve kontrolü sırasında 29 AR 054 plakalı minibüste yolcu olarak bulunan H.Z. üzerinde yapılan aramada iki adet el

4 adet el yapımı silah ele geçti
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kürtün ilçesi Sarıbaba köyü yol ayırımında yapılan yol emniyet ve kontrolü sırasında 29 AR 054 plakalı minibüste yolcu olarak bulunan H.Z. üzerinde yapılan aramada iki adet el yapımı 7.65mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait iki adet boş şarjör ele geçirildi.

Yine Kürtün İlçesi Göndere köyü Gövcüvez mevkiinde yapılan yol emniyet ve kontrol devriyesinde 28 TC 914 plakalı minibüste yolcu olarak bulunan H.Z üzerinde yapılan aramada iki adet el yapımı 9 mm tabanca ve bu tabancalara ait bir adet şarjör ve altı adet fişek ele geçirildi.

Her iki olayda Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tabancalara el konulurken şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel