365 gün halkın emrindeyiz!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ramazan ayında Trabzon’un hem batı bölgesinde hem de doğusunda iftar açıyor, halkla kucaklaşarak devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergiliyor.Vali Kızılcık, Dernekpazarı ilçesinde kurulan iftar sofrasına katı

365 gün halkın emrindeyiz!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ramazan ayında Trabzon’un hem batı bölgesinde hem de doğusunda iftar açıyor, halkla kucaklaşarak devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergiliyor.

Vali Kızılcık, Dernekpazarı ilçesinde kurulan iftar sofrasına katılarak halkla bir arada orucunu açtı.

Düzenlenen iftar yemeğine Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Dernekpazarı Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nun yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

Kurulan iftar sofrasının devlet-millet birlikteliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten Vali Kızılcık yaptığı konuşmasında, “Dernekpazarı ve Çaykara olarak bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı bir araya gelerek paylaşma ve kardeşlik duygularını en üst seviyeye çıkarma, ihtiyaç sahiplerine yardım etme ayıdır. Ramazan ayı merhamet ve kardeşlik duygusunun doruğa çıktığı bir aydır. Bu ayda zorda olana el uzatmak, kendinde olanı olmayanla paylaşarak onun sıkıntısını gidermek ve katkıda bulunmak vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde her duyguyu paylaşmanın zenginliğini yaşayan bir milletiz. Bu güzel ramazan akşamını sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve her sene ramazan ayında böyle güzel iftar sofralarında birlik ve beraberlik içerisinde buluşmayı nasip etsin” dedi.

Devlet olarak 365 gün vatandaşın emrinde olduklarını belirten Vali Kızılcık, “Bu akşam devlet-millet kaynaşmasının çok güzel bir örneğini yaşıyoruz. Dün akşam Trabzon’umuzun batı yakasındaydık, bu kez doğu yakasındayız. Halkla beraber olup, biz de bu konuda hissemize düşeni almaya, eksikliklerimizi görmeye, vatandaşımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu birlikteliği sağlayan başta kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Vali Kızılcık ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki bir çay ocağında oturup, vatandaşla çay içip dertlerini dinlediler. Vatandaşların taleplerini tek tek alan Vali, çözülebilecek meseleler konusunda ilgililere anında talimat vererek bu sorunların çözülmesini istedi.

VALİ’YE TURİZM TEŞEKKÜRÜ

Vali’yi ilçelerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar da, özellikle turizm konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Vali Kızılcık’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Sayın Valim, Riyad-Trabzon direkt uçuşlarını başlatmak için nasıl gayret ettiğinizi biliyoruz. Bu seferler sayesinde Trabzon’umuz artık bir turizm merkezi haline geldi. Bu üstün gayretinizden dolayı sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel