330 köy yolu ulaşıma kapandı

Alınan bilgiye göre, yörede etkili olan kar yağışından dolayı Trabzon'da 120, Gümüşhane'de 76, Artvin'de 51 ve Giresun'da 83 olmak üzere toplam 330 köy ile ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdare Müdürlükleri ekipleri, söz konusu yolların ulaşıma açılması için

330 köy yolu ulaşıma kapandı

Alınan bilgiye göre, yörede etkili olan kar yağışından dolayı Trabzon'da 120, Gümüşhane'de 76, Artvin'de 51 ve Giresun'da 83 olmak üzere toplam 330 köy ile ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdare Müdürlükleri ekipleri, söz konusu yolların ulaşıma açılması için aralıksız çalışıyor.

Hopa-Borçka kara yolundaki Cankurtaran geçidinde, kar yağışı sebebiyle ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmezken, diğer araçların geçişi ise zincir takmak koşuluyla kontrollü sağlanıyor.

Öte yandan, Giresun'un iç kesimlerindeki Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleri ile Sivas ve Erzincan bağlantısını sağlayan Eğribel Geçidi'nde de kar kalınlığının 45 santimetreye ulaştığı, Kara yolları görevlilerinin yaptığı çalışmalar sonucu yolun trafiğe açık tutulduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel