33 köye içmesuyu verilebilecek

Rize’nin batı bölgelerindeki ilçeleri ile köylerinin içmesuyu ihtiyacının karşılanması için hazırlanan VARDA İçmesuyu Projesinin son durumu hakkında Rize Valisi Nurullah Çakır DSİ 22. Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu’ndan bilgi aldı.Kaynağı Güneyce Bel

33 köye içmesuyu verilebilecek

Rize’nin batı bölgelerindeki ilçeleri ile köylerinin içmesuyu ihtiyacının karşılanması için hazırlanan VARDA İçmesuyu Projesinin son durumu hakkında Rize Valisi Nurullah Çakır DSİ 22. Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu’ndan bilgi aldı.

Kaynağı Güneyce Beldesi sınırlarında bulunan Varda Yaylasında bulunan içme suyu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Valilik Makamında düzenlenen toplantıya Rize Valisi Nurullah Çakır’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney ve diğer yetkililerde katıldı.

Vali Çakır, söz konusu projenin tamamlanmasının ardından İkizdere, Kalkandere, İyidere ve Derepazarı ilçeleri, Yolbaşı ve Kendirli beldeleri ile bu bölgedeki 33 köyün içme suyu ihtiyacı karşılanacağına değinerek, projenin en kısa sürede tamamlanması konusunda ilgililerin gerekli özveriyi göstereceğine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler