2009 yılı bütçesi kabul edildi

Bütçenin kabul edilmesinden sonra teşekkür konuşmasını yapan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi;"Bütçe yorucu çalışmalardan sonra başarı ile noktalanması nedeniyle teşekkür ediyorum.Önümüzde uzun zorluklu bir yol var.Bu bütçeler bizim aynı zamanda heyecanı

2009 yılı bütçesi kabul edildi

Bütçenin kabul edilmesinden sonra teşekkür konuşmasını yapan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi;"Bütçe yorucu çalışmalardan sonra başarı ile noktalanması nedeniyle teşekkür ediyorum.Önümüzde uzun zorluklu bir yol var.Bu bütçeler bizim aynı zamanda heyecanımızı arttırmakta ve geleceğe yönelik yol gösterici olmaktadır.Atacağımız adımlarda üretime, yatırıma ve istihdama yönelik kararlılığımız devam edecektir.Türkiye her geçen gün bir önceki güne göre daha iyi olacaktır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.Yeter ki, dayanışma içinde olalım."

BÜTÇE TEŞEKKÜRÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2009 Mali Yılı bütçesi görüşmelerin ardından yaptığı kısa konuşmasında, milletvekillerine bütçe görüşmelerinde gösterdikleri katılım için teşekkür etti.

Bütçe görüşmelerin ardından, TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Başbakan Erdoğan, 2009 Mali Yılı Bütçesinin gerek komisyonlarda, gerdekse Genel Kurul'da geceli gündüzlü çalışmalardan sonra bugün başarıyla noktalanmış olmasından dolayı milletvekillerinin gösterdiği kabulden dolayı teşekkür etti.

Erdoğan şöyle dedi;“Önümüzde uzun bir yol var, bu bütçeler aynı zamanda bizim heyecanımızı artıran birlikte atacağımız adımlara da ve yol gösterecektir. 2009 bütçesiyle gerek yatırımlarda, gerekse cağımız adımlarda gerekse istihdama yönelik olan kararlılığımız devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte bu yükü kucaklayalım.ö
Başbakan Erdoğan sözlerini 2009 yılının ülkeye millete barış ve sevgi getirmesi dilekleriyle bitirdi.
Bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Genel Kurul çalışmalarının 6 Ocak 2008 Salı gününe kadar tatil edildiğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel