1.5 ton hamsi 1.5 saatte bitti

KTÜ Kanuni Kampüsü içinde yer alan Yabancı Diller Yüksek Okulu'nun önünde gerçekleştirilen hamsi şölenine KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, öğretim üyeleri ve yüzlerce öğrenci katıldı. KTÜ'de öğrenim gören öğrencilerden bazıları ilk kez yedikleri hamsi

1.5 ton hamsi 1.5 saatte bitti

KTÜ Kanuni Kampüsü içinde yer alan Yabancı Diller Yüksek Okulu'nun önünde gerçekleştirilen hamsi şölenine KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, öğretim üyeleri ve yüzlerce öğrenci katıldı.

KTÜ'de öğrenim gören öğrencilerden bazıları ilk kez yedikleri hamsi ızgarasının tadını çok beğendiklerini söylerken, alanda kurulan çok sayıdaki mangalda pişirilen hamsiler, söğüş ve tahin helvası eşliğinde kısa sürede tüketildi. Yenilen hamsilerin ardından öğrenciler ve akademisyenler horon ve kolbastı oynadılar.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen, bu yıl 3.'sü düzenlenen hamsi şöleninin amacının üniversitede dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel