15 günlük gelin yatağında ölü bulundu

Olay, İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Çarşamba ilçesinde özel bir şirkette harita mühendisi olarak görev yapan Aydınlı Levent Gürdal (34), Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Eğitim Fak

15 günlük gelin yatağında ölü bulundu

Olay, İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Çarşamba ilçesinde özel bir şirkette harita mühendisi olarak görev yapan Aydınlı Levent Gürdal (34), Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Eğitim Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi Neslihan Gürdal (29) ile 20 Eylül 2013 günü Şehir Kulübü'nde düzenlenen düğün ile dünya evine girdi. Dün akşam Neslihan okuldan, Levent ise işten geldikten sonra birlikte dışarı çıkarak yemek yediler. Daha sonra evlerine dönen Gürdal çiftinin içki içtikleri ve daha sonra da saat 01.00 sıralarında yattıkları iddia edildi. Gece saat 03.00 sıralarında bir gürültü ile uyanan Levent Gürdal, eşini yataktan yüz üstü düşmüş halde görünce hemen kucağına alıp yatağına yatırdı. Eşinin kafasında hafif bir kan lekesi fark eden Levent Gürdal, ıslak mendil ile silip yatağına yeri yattı.

Sabah işe gitmek için uyandığında eşinin hareketsiz yattığını fark eden Levent Gürdal, 112 Ambulans Servisi'ni arayarak yardım istedi. Eve giden sağlık ekipleri genç kadının yatağında ölmüş olduğunu tespit etti. Olay polise haber verildi. 15 günlük gelinin cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Koca Levent Gürdal ise savcının talimatı doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Poliste sorgusu tamamlanan Levent Gürdal, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Levent Gürdal, serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel