14.Ulusal ergonomi kongresi

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 30 Ekim-1 Kasım 2008 tarihleri arasında ''14. Ulusal Ergonomi Kongresi'' yap

14.Ulusal ergonomi kongresi

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 30 Ekim-1 Kasım 2008 tarihleri arasında ''14. Ulusal Ergonomi Kongresi'' yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, gelişme yolunda işletmelerin iç tüketimi karşılamaları yanında, ihracat ve ithalata yönelik hamleleri üzerinde küresel gelişim sürecinin ciddi baskılarının yarattığı zorlu rekabet koşulları oluştuğu ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Rekabet edebilmenin birçok koşulu bulunmakla birlikte bunların başında üretimde kalite ve verimliliğin düzeyini saymak gerekir. Ana teması 'Küresel Rekabette Ergonomi' olarak belirlenen kongrenin amacı, iş dünyası ve bilim adamlarını bir araya getirerek işletmelerin üretkenliğine katkı sağlayacak araştırma bulgularını tartışmaya açmak ve üretim sistemlerinin kullanımına sunulmasını sağlamaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel