" O ismi asla silemeyecekler"

 Sürmene’de kendi döneminde adı meclis kararıyla bir kavşağa verilen fakat yeni meclis tarafından ismi bu kavşaktan silinen Sürmene eski Belediye Başkanı Fikri Usta, imalı sözlerle görevi devrettiği yine kendi gibi AK Partili olan Sürmene Belediye Başkanı

" O ismi asla silemeyecekler"

 Sürmene’de kendi döneminde adı meclis kararıyla bir kavşağa verilen fakat yeni meclis tarafından ismi bu kavşaktan silinen Sürmene eski Belediye Başkanı Fikri Usta, imalı sözlerle görevi devrettiği yine kendi gibi AK Partili olan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’e imalı sözlerle göndermede bulundu.

50 yıl boyunca Trabzon’da hizmet verdiğini ve bunu kamuoyunun bildiğini söyleyen Usta, “Kavşağa konulan ismimin yazdığı tabelanın ucu nerelerine battı bilmiyorum. Ama beni bilen bilir. Hizmetlerim ortada. Kalplerden ismimi silemezler. Bunu yapan kendine yakışanı yapmıştır. Takdir kamuoyunundur” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel