Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda yeni ay 07-05-2021

Burçlar kuşağında; Boğa burcu, para, güven ve sahip olduklarımızla ilişkilendirilir yani Boğa burcu paranın ve maddiyatın burcudur. Ayrıca tarım ve tohumunda temsilcisidir. Yeni ayın ana planı Uluslar arası konular başta olmak üzere, maddi kaynaklar ve tarımda oluşturulacak olan yeni kök için harekete ve girişime geçme zamanının geldiğini vurgulamasıdır. Boğa burunda olacak olan yeni ay, maddi konuların yeni ilişkiler ve ortaklıklar sayesinde fayda sağlanacağını söylüyor. Boğa burcu yeni ayının en büyük özelliği öncelikli olarak toplumsal olarak yeni başlangıçların olacağını ön görmesi. Venüs’ ün Mirfak sabit yıldızıyla olan iz düşümü tüm bu maddelerin başarılı şekilde sonuca ulaşacağını ve uluslar arası arenada ve tıp alanında yeni anlaşmalar yapılacağını bu vesile ile devletin yeni rasyonel bir yol takibine gireceğini öne çıkarıyor.
Yeni ay’ la birlikte buğday ve arpa ekimi, hayvan barınakları, küçük ağaçların bakımları ve yenilenmesi de gündeme gelecek. Sağlıkla ilgili, boyun, boğaz ve omuzlarda olabilecek rahatsızlıkları dikkate almakta fayda var. Yeni ay’ ın şifalı enerjisinin hepimize iyi geleceğini umuyorum.

BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCU YENİ AYI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:
Maddi kaynaklarınızda size yeni kapılar açılıyor. Yazışmalar yolu ile olacak olan girişimleriniz ve iş ile ilgili yapacağınız anlaşmalarınız size iyi gelecek. Mesleki alanda yeni mantıklı yolun takibine başlıyorsunuz. Başarı sizi bekliyor.
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz ve sağlığınız. Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar aralanıyor. Yazışmalar yoluyla olacak olan girişimleriniz, yeteneklerinizle ilgili proje anlaşması getiriyor. Akademik alanda yeni mantıklı takip başlatıyorsunuz. Bu yeni ay size başarı getiriyor.
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kapalı devre işleriniz, (int) ve hastane, okul ve zorluklarınız ve aşamadığınız konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Kişisel şartlarınız üzerinde başarıya ulaştıracak olan gelişmeler iş alanında temel eğitiminizle ilgili yeni anlaşmalar yaptıracak. Ortak gelirde yeni mantıklı bir takibe geçiyorsunuz.
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Proje, sosyal çevre, organizasyon ve arkadaşlıklarınızda yeni kapılar açılıyor ve siz kişisel girişimlerinizde yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kapalı devre işlerinizde(İnt ve dosyalama) yeni anlaşmalar sizi bekliyor. Ortaklık alanda yeni mantıklı yolu takibe alıyorsunuz. Boğa burcunda olan yeni ayın enerjisi size iyi gelecek.
ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Mesleki alan, hedefleriniz ve istedikleriniz. Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte ileriye yönelik yapmış olduğunuz çalışmalarınızda başarılı yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Maddi kaynaklarınız ilgilendiren konularda yapacağınız anlaşma ileriye yönelik size iyi gelecek. Günlük temponuzu düzene koymak için yeni mantıklı şartlara geçiyorsunuz. Boğa burcu size iyi gelecek.
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik alan, şirketler, medya, hukuk ve uluslar arası konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapılar açılıyor. İş alanında sizi başarıya ulaştıracak olan gelişmeler, Projelerle ilgili girişim başlatıyor. Kişisel konumunuzu bağlayan anlaşmalar iş alanını ilgilendiriyor. Yeni ay sizi hedeflerinize götürüyor.
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ortak gelir, banka işlemleri, sigorta, kredi-borç ödeme ve nafaka gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Boğa burcunda olacak olan yeni ay size yeni fırsatlarla birlikte yeni kapılar açıyor. Şirketlerle ilgili sizi başarıya götürecek gelişmeler olacak. Mesleki alanda olacak olan girişimler kapalı devre anlaşmalar getiriyor. Yeni ayla birlikte finansal yenilikler size iyi gelecek.
AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Eşinizin şartları, danışmanlık aldığınız kişiler ya da öğretmenleriniz, ortak ilişkileriniz ve varsa davalarınız. Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlar başlıyor. Eşin gelirini ilgilendiren gelişmelerde başarı geliyor. Yeteneklerinizi ilgilendiren girişimlerinizle şirketler ya da uluslar arası konularda anlaşmalar yapıyorsunuz. Bu yeni ay size iyi gelecek.
YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız, beslenme düzeniniz ve sağlığınız; yeni tempoya giriyorsunuz. Anlaşmalar ve yeni ikili ilişkiler sizi başarıya götürecek. Akademik alanda ya da şirketlerle ilgili yeni anlaşmalar sizi bekliyor. Maddi kaynaklarınızın yönetiminde yeni mantıklı yol izleyeceksiniz.
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Çocuklarınızın şartları, yatırımlarınız, hobileriniz, ofis çalışmalarınız, aşkınız ve varsa babanızın geliri; Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar oluyor. Size başarı olarak dönecek olan gelişmeler ortaklık alanda yeni girişimler getiriyor. Yeni ayın enerjisi iyi gelecek.
KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Aile, temel donanımınız ve varsa eşinizin kariyeri; Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Size şans getirecek olan gelişmeler sayesinde başarıyı yakalayacaksınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili yapacağınız anlaşma sizin temponuzu hızlandıracak. Boğa burcu yeni ayı size iyi gelecek.
BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR: Anlaşmalar, kısa eğitim, iletişim halinde olan işleriniz ve varsa kardeşlerinizle ilgili gelişmeler; Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılarını açıyor. Temel eğitiminizi ilgilendiren girişimlerinizde şartlarınızı bağlayan anlaşmalar yapıyorsunuz ve ileriye yönelik daha mantıklı yol izliyorsunuz. Boğa burcunda olacak olan yeni ay size iyi gelecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR