Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda dolunay 24-10-2020

31 Ekim 2020 tarihinde Boğa burcunun 8 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Boğa burcu burçlar kuşağında; sahip olunan değerler, güven, para ve paylaşımdır. Beklenmedik ani darbeleri temsil eden Uranüs’ ün eşlik ettiği dolunay, güç, iktidar ve kurnazca yapılan hesapları anlatan Schedır sabit yıldızı üzerinde gerçekleşecek. 31 Ekim’ de gerçekleşecek olan dolunay fazı, aynı zamanda mavi ay olarak adlandırılıyor. Peki; nedir bu Mavi ay, tamamen matematik hesabı, bir ayın içinde iki defa olan dolunay ve yeni aylara İngiliz’ ler Mavi ay adını vermişler. Mavi ayın Astroloji ile bir ilgisi var mı? Tabii ki hayır.

Boğa burcu ekonominin nabzının göstergesidir. Gerçekleşecek olan dolunay, ekonomik ve tarımla ilgili krizli konuları netleşeceği gibi iktidar ve güç kazanmak adına yapılan kurnazca eylemlerde ortaya çıkacak. Dijital para dahil, hisse senetleri ve dövizle ilgili her türlü kazanımları netleştirecek olan Boğa burcu dolunayı, yatırımlarla ilgili büyük şirketleri bağlayan konularda krize farklı müdehale var diyor. Bu krizi iyileştirme ve problemlere çare bulma adına kurulacak olan hareket halindeki ağ ile ortaklıklar ve anlaşmalar adına bazı yükler omuzlanıyor. İlişki ve anlaşmalar yolu ile maddiyatla ilgili yeni rotaya giriliyor. Ve ileriye yönelik psikolojik koşulların oluşacağını Boğa burcu dolunayı ön görüyor.

Tarım alanları ile ilgili krizleri de öne çıkaracak olan dolunay, araziler, ekim alanları ve büyükbaş hayvancılığı ilgilendiren konularda da gelişen süreci netleştirecek. Boğaz ağrıları, bademcikler ve yağ kistlerine dikkat edilmesi gereken dönemi de Boğa burcu dolunayı işaret ediyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve sahip olduğunuz değerler. Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şartlarınız netleşiyor. Maddi kaynaklarınızda olacak olan krizli süreci düzeltmek için anlaşma yoluna giderek bazı yükler omuzlayacaksınız. Yeni bir psikolojik rota oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Şartlarınız, imajınız, girişimleriniz ve genel sağlığınız. Beklemediğiniz ve hesapta olmayan kriz açığa çıkıyor. Sağlık ve iş hayatınızda kuracağınız ağ ile problemlerinize çare bulacaksınız. Bazı sorumlulukları omuzluyor ve yeni psikolojik rota belirliyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Zorluklarınız, kayıplar, kapalı alanları ilgilendiren durumlar, gizli yürüttüğünüz işleriniz, kaygı ve bağımlılıklarınız. Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlarınız netlik kazanıyor. Sosyal alanda kuracağınız ağ ile problemlere çare bulacaksınız. Bazı yükleri omuzlamak durumunda kalabilirsiniz. Kişisel konumunuzla ilgili yeni psikolojik şartlar oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Projeleriniz, organize ettiğiniz işleriniz, arkadaşlıklarınız ve en önemlisi umutlarınız. Boğa burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte beklenmedik koşullar krizli şekilde netlik kazanıyor. Ailenizle birlikte kuracağınız ağ ile problemlere çare bulacaksınız. Sorumluluk alarak bazı yükler altına girebilirsiniz. Psikolojik koşullarınız belirleniyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş kariyer, hedefler, toplum önündeki unvanınız ve varsa annenizin şartları. Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şartlar netlik kazanıyor. Yakın çevrenizle geçeceğiniz iletişimle problemlere çare bulacaksınız. Sorumluluklara hazır olunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik alan, uluslar arası konular, hukuk, medya, büyük şirketler ve varsa eş akrabaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netlik kazanıyor. Bu konularda olabilecek beklenmedik krize müdahale edecek, maddi kaynaklarınızdan problemlere çare bulacaksınız. İş kariyer alanında psikolojik rota belirleniyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortak gelir, kredi-borç, alacak-verecek, miras, sigorta, burs gibi kazancınızın dışında kalan paraları ilgilendiren kriz netleşiyor. Kişisel konum ve girişimlerinizle problemlere çare bulacaksınız. Sorumluluklara hazırlıklı olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: İkili ilişki içinde olduğunuz kişiler, ortaklıklarınız, eşiniz ya da ortaklarınızın durumu, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız. Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte bu konularda olan kriz netlik kazanıyor. Siz kapalı devre alanında yürütmüş olduğunuz işlerinizle ilgili ağ kurarak problemlere çare bulacak ve iyileştireceksiniz. Psikolojik dönüşüm size iyi gelecek.

YÜKSELEN YAYLAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, çalışma koşullarınız, beslenme ve iş arkadaşlıklarınız varsa kiracı ve evcil hayvanınız. Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netleşiyor. Bu konularda çıkabilecek krizlere müdahale edecek, sosyal çevrenizle kuracağınız ağ ile problemlere çare bulacaksınız. Yeni sorumluluklara hazır olunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Çocuklarınızın şartları, yaratıcı yönleriniz, yatırımlarınız, aşk, hobiler, spor, ofis işleri ve babanızın geliri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte krizli şartlar netlik kazanıyor. Toplumdaki statünüz aracılığı ile kuracağınız ağla problemlerinize çare bulacaksınız. Günlük hayatınızda ki psikolojik şartlarınız belirleniyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Ev, aile, yerleşim, temel alt yapınız, eşinizin kariyeri; Boğa burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte krizli şartlar netleşiyor. İş birliği içinde olduğunuz insanlarla kuracağınız ağ aracılığı ile problemlere çare bulacaksınız. Psikolojik süreciniz iyileşiyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yazışmalarınız, kısa eğitim, kardeşlerinizin durumu, anlaşmalar, kurs ve en önemlisi hareket alanınız. Boğa burcunda olacak olan dolunayla birlikte beklenmedik krizli durum netlik kazanıyor. Ortak gelir sayesinde kurulacak olan ağ ile problemlerinize çare bulacaksınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR