Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda dolunay 22-10-2018

Mirach sabit yıldızı ile kavuşum halinde olan dolunay fazı, Uranüs ile açı oluşturuyor. Finansal konular dahil ilişkilerle ilgili birçok konuya netlik kazandıracak olan Boğa burcu dolunayı, sürpriz gelişmeleri de gündeme taşıyor. Andromeda takımyıldızında Venüs doğasında olan Mirach sabit yıldızı; Akrep burcunda retro yapan Venüs’ le dikkat çeken bağlantı kurarken, ilişkilerde fazlasıyla hırpalayıcı etki yaratarak umulmadık kararlar alınabileceği döneme dikkat çekiyor. Farklı beklentileri açığa çıkaran enerjilerin etkisi altında sonradan pişman olacağınız kararlardan kaçının derim.

YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi kazançlarınızla ilgili konular, Boğa burcu dolunayı ile netleşiyor. Borçlarınız ve harcamalarınızın yanında varsa; babanızın kazancı, çocuklarınızın iş ve statüsüyle ilgili gelişmeler netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız. Sağlığınız ve girişimleriniz. Boğa burcunda olacak olan dolunayla netlik kazanıyor. İlişkilerinize dikkat ediniz. Bu dolunay daha çok Maddi konularda sonlanmalar getiriyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Hastane, okul ya da kurtulmak istediğiniz alışkanlıklarınızla ilgili konular netleşerek size yeni kararlar aldırıyor. Boğa burcu dolunayı ile önceden ihmal ettiğiniz sağlık problemlerinizi tekrar ele alabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız ve projeleriniz; Boğa burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Umut etmediğiniz tekliflerle karşılaşma ihtimaliniz var. Geçmiş ilişkilerinizle ilgili konular güncellenebilir dikkatli olunuz. Boğa burcu dolunayı daha çok maddi kaynaklarınızda sonlanmalar getirecek.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular netlik kazanıyor. Beklenmeyen şartlar içinde kalmanız muhtemel. Boğa burcu dolunayı daha çok sizin aşk hayatınızla ilgili sürprizleri ortaya çıkarıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik kariyer, yabancılarla ilişkiler, uluslar arası ilişkiler, hukukla ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, Boğa burcu dolunayı ile şartlarınız umulmadık bir şekilde netleşiyor. Boğa burcu dolunayı daha çok maddi kazançlarınızda sonlanmaları belirleyecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kredi, borç, miras ve ortak gelirde olabilecek gelişmeler beklenmedik olabilir dikkat etmelisiniz. Boğa burcu dolunayı eş ya da ortağın şartlarını sonlandırıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız Boğa burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Kişisel girişim ve sağlığınızla ilgili konular güncellenecek değerlendiriniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Günlük çalışma temponuz ve beslenme düzeninizle ilgili konular Boğa burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Sağlıkla ilgili sorunlarınız netleşiyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Çocuklarınızın şartları, yeteneklerinizle ilgili işleriniz, aşkınız, hobileriniz varsa babanızın gelirinde olabilecek beklenmedik gelişmelerde dengesizlikler gündeme gelirken önceden hal edemediğiniz konular netlik kazanacak.

YÜKSELEN KOVALAR: Ev, aile, kökleriniz yaşadığınız yer ve eşinizin statüsü ile ilgili konular beklenmedik şartları ile netlik kazanıyor. Boğa burcu dolunayı daha çok ortak projeleri sonlandırıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Eğitim, anlaşmalar, kardeşlerinizin içinde olan şartları Boğa burcu dolunayı ile umulmadık şekilde sonlanıyor. Tartışmalara dikkat ediniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.