Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda ay tutulması 03-11-2022

Boğa burcu ay tutulması, Kuzey Amerika’ nın doğusu, Büyük Okyanus, Japonya, Çin ve Doğu Rusya’ da gözlemlenecek. Ay tutulmaları, kesin sonlanmaları ve tamamlanmaların habercisidir. Ve nereden net gözlemleniyorsa o bölgelerde daha etkili sonuçlar gösterir. Boğa burcu burçlar kuşağında; finansal konularla ilişkilidir.

Tarım, arazi, kıymetli maden ve menkulleri içeren Boğa burcu temaları, ay tutulması ile farklı aşamaya geçiyor. Yeniliklerin ve alternatif kuralları temsil eden Uranüs gezegeninin Boğa burcunda transit yapması, 2018 Temmuz ayı ile bu konular üzerinde devrimsel nitelikte gelişmeler başlattı. 8 kasımda gerçekleşecek olan ay tutulması önemli ve ayrıcalıklı bir zamanın geldiğine vurgu yapıyor. Sonlanma ve tamamlanmaların gerçekleştiği Boğa burcu tutulma dönemi; ileri ve gelecek belirleyen kuzey ay düğümü ile kavuşum halinde gerçekleşiyor.

Uranüs’ün kurallar ve yasalar belirleyen Satürn den almış olduğu etkinin finansal konularda ve tarımda artık zamanın akışının değişeceğine önemle vurgu yapıyor. Tutulma; çalışma şartlarında yeniliklerin başlayacağına dikkat çekerken, şimdiye kadar yapılan ortaklı işlerde bedellerinin netleşerek tamamlandığını ve farklı görüş alanı ile kazanılmış hakların belirleneceğini de ön görüyor. Girişim ve mücadelenin öne çıktığı Boğa burcu ay tutulması ayrıca az engebeli yerler, buğday ve mısır ekimi, küçük ağaç ve çalılıklı alanlarda şimdiye kadar olan gelişmeleri netleştirerek hasat yapacak. Sağlık astrolojisine göre; boğaz ağrıları ve akıntıları, bademciklerle ilgili sorunları da sonlandırıyor.

BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCU AY TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi kaynaklarınızda şimdiye kadar ilerleyen süreç sonlanıyor. Kişisel kazancınızın dışındaki paralarda fayda kazanacağınız ve mücadele içinde olmanız gereken etkenler içinde olacağınız yeni gelişmeler başlıyor. Finansal konularda farklı bir gelecek belirleyecek olan gelişmeler sayesinde yeni haklar elde ediyorsunuz.,

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel şartlarınız, sağlığınız, girişimleriniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi ile ilgili konularda başka şartlara geçmek için gelişmeler sonlanıyor. Ortaklık işlerinizde elde etmiş olduğunuz haklarınızla yeni bir gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Zorluklarınız, kapalı alan işeriniz (hastane, okul), yurt dışı, gizli yürüttüğünüz işler ve hesaplarınız, psikolojiniz. Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile süreğen gelişmeler sonlanıyor. Günlük işlerinizde vermiş olduğunuz mücadelede elde edeceğiniz haklarınızla farklı bir gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Projeler, organize işleriniz, sosyal alan varsa anne geliri ve en önemlisi umutlarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile gelişmeler tamamlanıyor. Özel alanınız ve yatırımlarınızla ilgili vermiş olduğunuz mücadeleden olumlu sonuçlar alıyorsunuz. Elde edeceğiniz haklarınızla yeni bir gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş, kariyer, sosyal statünüz, profesyonellik gerektiren işleriniz ve varsa annenizin şartları; Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile gelişmeler sonuçlanıyor. Temellerinizi kurmak için vermiş olduğunuz mücadeleden elde edeceğiniz haklarınızla yeni bir gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Hukuk, akademik alan, şirketler, uluslararası konular ve basın yayın; bunların birisi ile ilgiliyseniz boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile gelişmeler son aşamasına geçiyor. Anlaşma şartlarını da netleştirecek olan ay tutulması ile vermiş olduğunuz mücadelede elde edeceğiniz haklarınızla yeni ve farklı bir yol belirliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Banka işlemleriniz, eş geliri, nafaka, sigorta, miras ve bursla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz koşullar tamamlanıyor. Kişisel alanda mücadele vererek elde etmiş olduğunuz haklarınızla yeni ve farklı bir kazanç kapısı belirleniyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ortaklıklarınız, eşinizin şartları ve sağlığı, anlaşmalarınız varsa davalarınız. Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile gelişmeler netleşiyor. Kişisel haklarınız için vermiş olduğunuz mücadelede ile elde etmiş olduğunuz haklarınızla ortak işlerinizde yeni bir yol belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İş temponuz, çalışma koşullarınız, beslenmeniz, sağlığınız ve zorunlu angarya işleriniz. Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile gelişmeler tamamlanıyor. Zor şartlar içinde haklarınız için vermiş olduğunuz mücadelede başarı elde ediyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yatırımlar, özel hayatınız, hobiler, lüks harcamalarınız varsa çocuklarınızın şartları; Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile şartlar tamamlanıyor. Bir gelecek kurmak için vermiş olduğunuz mücadeleden haklar elde ediyorsunuz ve kişisel alanda farklı bir yol belirliyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Ev, aile, yerleşim, temelleriniz varsa eşinizin mesleki alanı; Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile gelişmeler tamamlanıyor. Hedefleriniz ve profesyonellik gerektiren konularda şimdiye kadar vermiş olduğunuz mücadele tamamlanıyor ve elde etmiş olduğunuz haklarınızla farklı bir gelecek belirliyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yazışmalarınız, anlaşmalarınız, iletişim araçları ile yürütmüş olduğunuz işleriniz ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar; Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile gelişmeler tamamlanıyor. İdealize etmiş olduğunuz işlerinizde köprü olacak kişi ya da araçlarla haklar elde ederek farklı anlaşmalar yapıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR