Trabzonspor ile adı anılan Serdar Dursun kimdir?

Trabzonspor ile adı anılan isimlerden Serdar Dursun merak konusu oldu. Golcü futbolcu Serdar Dursun kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Trabzonspor ile adı anılan Serdar Dursun kimdir?

Haber61 Spor Servisi

Son 4 sezondur Almanya 2. Bundesliga'da 132 maça çıkarak 43 gol atan Serdar Dursun'un adı son günlerde Trabzonspor ile anılmaya başladı. Bu gelişme üzerine golcü futbolcu hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Serdar Dursun kimdir,kaç yaşındadır, kariyeri nasıldır? İşte detaylar

Serdar Dursun kimdir?

Serdar Dursun kimdir?

Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya gelen Serdar 19 Ekim 1991 yılında doğdu. 1.90 boyundaki Serdar santrafor mevkinde oynuyor.

Golcü futbolcu futbol kariyerine Almanya'nın Billstedt takımın altyapısında başlarken önce Concordia altyapısına sonra da Hannover 96'nın altyapısına katıldı. Hannover 96'da A takıma kadar yükselen Serdar Dursun 2011-12 yılında Eskişehirspor'a transfer oldu. Ardından kiralık olarak önce Şanlıurfaspor'a sonra da Denizlispor'a gitti. 2014-15 sezonunda Eskişehirspor'dan ayrılarak Karagümrük'ün yolunu tuttu. Burada 2 sezon kaldıktan sonra yeniden Almanya'ya dönerek Greuther Fürth'e transfer oldu. 2018-19 sezonunun başında ise Darmstadt'a imza attı. Bu transfer aynı zamanda Serdar için ilk bonservis ödenen transfer oldu (350 bin Euro).

Serdar Dursun kimdir?

Almanya'ya dönüşünde iyi bir form grafiği yakalayan Serdar Dursun 2016-2020 arasında çıktığı 126 2.Bundesliga maçında 40 gol 16 asist kaydetti. Bu performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Serdar piyasa değerini de 950 Bin Euro'ya yükseltti. 

Golcü bu sezon ise çıktığı toplam 36 maçta 19 gole imza attı 6 da asist yaptı.

Serdar bu performansı sonrasında başta Trabzonspor olmak üzere bir çok Süper Lig ekibiyle anılmaya başladı. Serdar son olarak 30 Haziran 2020'de İstanbul'a gelerek fotoğraf paylaştı. Bu gelişme de transfer iddialarını yoğunlaştırdı.

Serdar Dursun kimdir?

TRABZONSPOR'A YEŞİL IŞIK

Öte yandan Serdar Dursun daha önce verdiği bir röportajda "Türkiye´den gelen teklifler vardı ama ben sadece transfer yapmak için transfer olsun istemedim. 4 sezondur sürekli ilk onbirde oynuyorum, 3 büyük takımda yedek oyuncu olmak istemedim, benim için önemli olan kulübün proje takımı olmasıdır. Trabzonspor gibi büyük hedefleri olan bir takımda şartlar uyarsa elbette oynamak isterim.3 büyüklerin dışında bir takımın şampiyon olmasını istiyorum. Trabzonspor veya Sivasspor´un şampiyon olması Türk futboluna renk getirir." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi