Sezen Aksu'nun ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer Kimdir?

Sezen Aksu'nun ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Sezen Aksu'nun ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer Kimdir?

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

Mithat Can Özer, 8 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gören Özer'in annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer'e ait "Tören" şarkısına da yer vermiştir. Yine ikili Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziği birlikte yazmıştır.Temmuz ayında çekimlerine başlanacak Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı ''Her Şey Aşktan'' filminde rol alacak. Bu film, Mithat Can Özer'in ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. 2016'nın ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü " Aşk Mevsimi"ni dinleyiciye sunmuştur.

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı sanatçı geçmişte Oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşamıştır. Özer şu an Oyuncu Alina Boz ile birliktedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi