İpek Açar Kömürcü (Tüter) Kimdir?

Rahmetli usta sanatçı Kayahan'ın son eşi olan İpek Açar Kömürcü (Tüter) kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

İpek Açar Kömürcü (Tüter) Kimdir?

İpek Açar Kömürcü (Tüter) kimdir?

İpek Açar Kömürcü (Tüter) 7 Şubat 1976 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir.

İpek Tüter (Açar) Kimdir?

İPEK AÇAR KÖMÜRCÜ'NÜN KARİYERİ:

5 yaşından itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan İpek Açar Kömürcü, 11 yaşındayken TAÇSAV müzik yarışmasındaki performansı ile birincilik ödülü almıştır. Opera sanatçısı Belkıs Aran’dan ses eğitimi alan Açar, 1993 yılında Hürriyet Gazetesi ve Raks firmasının düzenlediği ses yarışmasında birinci olmaya hak kazanmıştır. Berklee College Of Music Singer-Songwriter bölümünü bitirip Professionel Certificate almıştır.

1995 yılından itibaren Kayahan albümlerinin tamamında yardımcı prodüktörlük ve vokalistlik yapmıştır. İlk albümü ‘’Kayahan Şarkıları’’nı 2003 yılında piyasaya sürmüştür.

İpek Açar Kömürcü, çalışmalarına ses sanatçısı, sanat yönetmeni, besteci ve söz yazarı olarak devam etmektedir. Aynı zamanda Kadın Kanserleri ile ilgilenen Pembe İzler Derneğinde de Yönetim Kurulu üyesidir.

TEKLİLERİ:

Her An, Mektupların Eskidi, Cennet Kokulum, Seninle Her Şeye Varım Ben, Mor Menekşe, Afet Oldu Hasretin ve Sevgiliye

İPEK AÇAR KÖMÜRCÜ'NÜN ÖZEL HAYATI:

Güzel sanatçı 1999 yılında merhum sanatçı Kayahan ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden Aslı Gönül Açar adında kızları dünyaya gelmiştir.

Açar, Kayahan'ın hayatını kaybetmesi sonrasında Alper Kömürcü ile evlenmiştir. Kızlık soyadı Tüter olan sanatçı, eski eşi Kayahan'ın soyadı Açar ve yeni eşinin soyadı Kömürcü'yü birlikte kullanmaktadır ve tam adı İpek Açar Kömürcü'dür.

İpek Tüter (Açar) Kimdir?

İpek Tüter (Açar) Kimdir?

İpek Tüter (Açar) Kimdir?

İpek Tüter (Açar) Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler