Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya kaç yaşında, nereli?

Hasan Can Kaya son dönemin popüler isimlerinden biri oldu. Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla adından söz ettireni Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya kaç yaşında, nereli?

Hasan Can Kaya, Konuşanlar isimli talk show ile adını duyurmayı başardı. Son dönemin en çok izlenenlerinden biri olan Hasan Can Kaya oldukça popüler olmayı başardı. Peki Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya kimdir?

İlk olarak 1 Erkek 1 Kadın programının senaristi olarak bilinen Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 İstanbul doğıumludur ve aslen Malatyalı'dır. Stand-up gösterileriyle adını duyuran Kaya aynı zamanda senarist ve yazardır. 

Çocukluğunu doğduğu Güngören'de geçirdikten sonra lise eğitimi sonrasında komedyenlik alanında ilerlemeye karar vermiştir. Kendi yazdığı hikayeleri film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre boyunca senaristlik yaptı. 1 Erkek 1 Kadın dizisinin senaristliğini yaptığı sırada arkadaşlarının da yönlendirmesiyle stand-up'a yöneldi. Leman Kültür Beşiktaş'ta düzenli olarak stand up yapmaya başladı.

Ocak 2020'den itibaren "Konuşanlar Talk Show"un çekimlerine başladı. 12 Mayıs 2020'de Youtube'da yayınlandıktan sonra büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Ardından Acun Ilıcalı'ya ait EXXEN'e transfer olan program burada da ses getirdi.

Hasan Can Kaya'nın Projeleri
Konuşanlar Talk Show
Hasan Can Kaya - Stand Up Party
Bir Yeraltı Sit-com'u

Hasan Can Kaya'nın Ödülleri

16.11.2020    Life & Beauty Awards  tarafından Yılın Güldüren İnternet Formatı "KONUŞANLAR"

18.12.2020    İstanbul Teknik Üniversitesi (10. Sosyal Medya Ödülleri) tarafından   Talk Show kategorisinde "En İyi Talk Show - Konuşanlar"

02.01.2021    Sinemaport  tarafından  En İyi Tiyatro - KONUŞANLAR

Hasan Can Kaya kimdir?

NİHAT GENÇ'İN TEPKİSİ

Programdaki tarzı nedeniyle sürekli gündem olmayı sürdürdü. Son olarak bir seyircisinin babasına küfür etmesi ve seyircinin de gülmesi olay yarattı. Ünlü yazar Nihat Genç olayı gündeme taşırken "Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor" ifadelerini kullandı. Paylaşımından saatler sonra yeni bir paylaşım daha yapan gazeteci, Hasan Can Kaya'nın kendisini aradığını ve çıkan tartışmada küfürleştiklerini ileri sürmüştü. Genç, Kaya ile geçen telefon görüşmesini de şu sözlerle anlattı: "Biraz önce attığım tweet üzerine Hasan Can Kaya aradı. Lafı 'bana böyle diyemezsin'e getirdi. Ben de ona 'seyircinin anasına küfür hiçbir gelenekte yoktur' dedim. Efelenip pişkinliğinde ısrar edince, küfür öyle değil böyle edilir deyip yapıştırdım."

RTÜK SORUŞTURMASI

Yaşanan gelişmeler sonrasında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin açıklama yaparak "'Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği "Konuşanlar" isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır.'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi