Ezgi Ayvalı kimdir? Okan Yalabık'ın sevgilisi Ezgi Ayvalı hakkında detaylar

Muhteşem yüzyıl dizisindeki başarılı oyunculuğuyla hayran kitlesi edinen oyuncu Okan Yalabık'ın yeni sevgili Ezgi Ayvalı merak ediliyor. Ezgi Ayvalı kimdir sorusu araştırılıyor. İşte detaylar

Ezgi Ayvalı kimdir? Okan Yalabık'ın sevgilisi Ezgi Ayvalı hakkında detaylar

Televizyon oyuncusu Okan Yalabık'ın sevgili olarak gündeme gelen genç oyuncu Ezgi Ayvalı, kamuoyu tarafından merak ediliyor. İlk kez birlikte fotoğraflarını paylaşarak ilişkilerini duyuran Ezgi Ayvalı kimdir, kaç yaşındadır, nereli merak ediliyor. İşte merak edilen herşey...

EZGİ AYVALI KİMDİR?

Oyunculuğun yanı sıra prodüktörlük, yazarlık ve kostüm tasarımıyla ilgilenen 1990 doğumlu Ezgi Ayvalı'nın Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Araştırma Laboratuvarı'nda eğitim aldığı öğrenildi. 

Bugüne kadar Gökten Gelen Adam, Kayıp El, Josehp K. ve Çok Satanlar tiyatro oyunlarında asistan, prodüktör ve kostüm tasarım uzmanı olarak görev almıştır. Kafkaokur isimli dergide yazarlık yapmaktadır.







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi