Deniz Satar TRT'den ayrıldı! Deniz Satar kimdir?

TRT'nin güzel spikeri Deniz Satar görevinden istifa etti. Bu gelişmeyle gündem olan Deniz Satar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Deniz Satar TRT'den ayrıldı! Deniz Satar kimdir?

TRT ekranlarının sevilen yüzlerinden Deniz Satar, görevinden ayrıldığını açıkladı. Açıklamanın ardından bu gelişme sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Peki Deniz Satar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkında merak edilenler

DENİZ SATAR KİMDİR?

TRT ekranlarında tanıdığımız Deniz Satar 1987 yılında İzmir'e doğdu.

Deniz Satar kimdir?

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı ve ardından Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra İzmir'deki Kordon Tv'de canlı müzik programı sundu. Konya'da okuduğu yıllarda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama birimi olan ve aynı zamanda yerel yayın yapan Üntv'de canlı haber programı hazırlayıp sundu. Konya'nın ulusal televizyon kanalı Kontv spor servisinde staj yaptığı dönemde Konya Tenis ve Dağcılık kulübünün spor dergisi Konkort'ta köşe yazarlığı yaptı. 2008 yılındaki staj dönem, Tv8 haber merkezi, Digitürk içerik/ kreatif gibi departmanlarla devam etti. 2010 yılında TRT Müzik kanalında 'Şenlik Ateşi' adında festival gezi programı ile ekrana geldi. Mezun olacağı yıl yurtdışında 6 aylık dil eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra Deniz Satar, 2012 yılında TRT spor kanalında hafta içi her sabah yayınlanan "İlk Baskı" adlı programı sundu. 2013 yılından itibaren Fanatik Gazetesi'nde editör ve Web Tv spikeri olarak görev yaptı. Hafta sonları TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Keyfi'ni sundu.

Deniz Satar kimdir?

Deniz Satar hangi burç?
1 Ocak 1987 doğumlu Deniz Satar İzmir'de doğmuştur. 32 yaşındadır olan güzel sunucu Deniz Satar oğlak burcudur.

Deniz Satar kimdir?

İSTİFA HABERİNİ BÖYLE DUYURDU

TRT Spor spikeri Deniz Satar, sosyal medya hesabı üzerinden kendi isteği ile görevini bıraktığını duyurdu.Satar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "2010 yılında TRT'de ilk ekrana çıktığımda üniversite 2.sınıftaydım. Hep TRT'de çalıştım. Çok sevdim, çok emek verdim. Bugün kendi isteğimle veda ettim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 
 

Deniz Satar TRT'den ayrıldı! Deniz Satar kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler